Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
M2 LASHES Eyelash Activating Serum Forstør

M2 LASHES Eyelash Activating Serum

000000000003

Ny

Aktiv vækst til dine øjenvipper: Dette aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN* med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue. Det modificerede og nøje doserede ingredienskompleks stimulerer vipperødderne, virker forlængende på vippernes vækstfase og giver samtidig tættere vipper.

Flere detaljer

2 Varer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 975,00

Yderligere information

M2 LASHES Eyelash Activating Serum. Aktiv vækst til dine øjenvipper: Dette aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN* med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue. Det modificerede og nøje doserede ingredienskompleks stimulerer vipperødderne, virker forlængende på vippernes vækstfase og giver samtidig tættere vipper.Anvend M2 LASHES Eyelash Activating Serum, som en flydende eyeliner. Påfør serummet én gang dagligt på den øverste vippekant og lad det tørre – bedst om aftenen efter afrensning af øjenpartiet. Et penselstrøg er nok. De første synlige resultater ses normalt efter 6 – 8 uger, og det optimale resultat efter 16 uger. 5ml

22 andre produkter i den samme kategori: